Over ons

Mijn naam is Jennifer, Verzorgende IG en Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4.

Ik ben getrouwd, heb 2 dochters, 3 kleindochters en een hond

Ik heb een druk en vooral gezellig gezinsleven. Hierdoor, en door de steun en het vertrouwen wat mijn gezin mij geeft, weet ik hoe belangrijk het is om je ergens thuis te voelen. Om een plek te hebben waar je rust en geborgenheid ervaart. Waar je kunt lachen, lekker kunt eten en waar altijd luisterend oor is. Ik ben enorm trots op mijn gezin.

 

Samen staan we sterk!

 

Na ruim 25 jaar werkervaring in de zorg en welzijn, ben ik tot het besluit gekomen om een dagbesteding te beginnen. Dit is een droom die uitkomt en de kers op de taart van het werk wat ik al die jaren heb mogen doen.

Ik ben ervan overtuigd, dat ik met mijn liefde voor het vak, mijn standvastigheid en mijn professionaliteit de cliënten een prettig gevoel en een zinvolle dagbesteding kan geven.

 

Wees eerlijk tegen jezelf en tegen een ander!

 

Cliënten en mantelzorgers zullen direct weten wat ze aan me hebben. Ik heb altijd een open houding, alle mogelijkheden mag je met mij bespreken. 

Mijn ervaring werkt dit het prettigst.

 

Hoe werkt het ? 

Wilt u deelnemen aan een zinvolle dagbesteding, dan heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het WMO-loket van de gemeente waar u woont. Vervolgens komt er een keukentafelgesprek. Dit gebeurt met u, uw mantelzorger, uw eventuele zorgverlener en iemand van de gemeente. Tijdens dit gesprek wordt bepaald  welke zinvolle manier van dagbesteding u nodig heeft.

Dan gaat de aanvraag van start.

 

Een andere mogelijkheid is via uw consulent of casemanager van een organisatie dagbesteding aanvragen. De organisatie waar u ook diensten van krijgt, ondersteund u in de aanvraag.